LIGA DJEČAKA – POBJEDA “MINIĆA”

KK POREČ : KK STOJA II  29 : 26

Arizanović Noa 2, Vučemilović- Vranjić M., Brčić, L. 1, Brenko, L., Arizanović Nina, Lazarević, M. 2, Trutanić, D., Ljubović, D. 11, Majkus, M., Majkus, L. 7, Miličević, F. 6

 

Prošle nedjelje, 24. veljače 2019, u dvorani Veli Jože, odigrala se utakmica lige dječaka. Utakmica je od samog početka susreta bila zanimljiva i neizvjesna. Iako je većinu naše ekipe u kategoriji dječaka sačinjavala ekipa minića, u ovoj su utakmici pokazali kako su spremni parirati i većima od sebe. Naši najmlađi košarkaši su se u samom početku utakmice postavili vrlo čvrsto i agresivno u obrani, a sve kako bi mogli barem malo konkurirati fizički nadmoćnijim curicama iz KK Stoje. Raduje nas činjenica da su svi igrači koji su nastupili, a nekima od njih je ovo bila i prva utakmica, opravdali očekivanja i odigrali u skladu sa trenutnim mogućnostima. U napadu smo sa dobrim kolektivnim pristupom (dodavanjima) i ponekom individualnom igrom (Dominika) od druge četvrtine postizali uvijek koš više.

Ova nam je utakmica veoma važna, u smislu podizanja samopouzdanja naših „minića“ koji konstantno pokazuju da će ove sezone mnogim ekipama u regiji biti težak protivnik.

Pohvale idu svima, a posebno našoj jedinoj curici Nini Arizanović kojoj je ovo bio i prvi službeni nastup u ligi dječaka.

Čestitke našim „malim“ – „velikim“ košarkašima i samo hrabro naprijed jer vas već u ovu subotu, 02. ožujka 2019. u Pazinu očekuje polufinalni Minibasket turnir regije zapad.

Sretno!

 

Zatvori