MINIBASKET LIGA ISTARSKE ŽUPANIJE – POBJEDA NAJMLAĐIH

U subotu, 16. veljače 2019., u Pazinu je održano prvo kolo minibasket lige u kojem su naši najmlađi košarkaši odmjerili snage sa ekipama iz KK Rovinj i KK Pazin.

KK POREČ : KK ROVINJ  25 : 4

KK PAZIN : KK POREČ  5 : 40

Možemo reći da su naši „minići“ na najbolji mogući način započeli natjecanje u županijskoj ligi, pobijedivši tako obje ekipe sa uvjerljivom razlikom. Na turniru se moglo vidjeti, da su svi oni elementi tehnike košarkaške igre koji se neprestano rade na treninzima, bili bitni i presudni za dobivanje utakmica. Možemo reći da je prva utakmica protiv KK Rovinja poslužila kao svojevrsno „zagrijavanje“ jer su se greške u igri javljale paralelno sa postignutim koševima. U drugoj utakmici protiv domaćina, KK Pazin, greške smo sveli na minimum i na taj način pobijedili borbene i visoko motivirane domaćine.

Sa ovog turnira posebno možemo istaknuti timsku igru, borbenost i motiviranost svih naših „minića“. Nakon svake osvojene lopte  u obrani, tražio se slobodan suigrač kako bi se lakše došlo do cilja – koša.

Pohvale svima na upornosti i odličnoj igri, ali i poziv da se i dalje još više trudite, da budete uporniji i redovitiji na treningu jer jedino tako postajete svakim danom sve bolji.

Bravo!

Zatvori