LIGA DJEČAKA

KK PULA 1981 : KK POREČ 46 : 27

Mehmedović, A., Ljubović, D. 1, Arizanović, N., Miličević, F. 4, Lazarević, M. 2, Mehmedović, A., Puniš, D. 20, Majkus L., Majkus M., Deković, I.

U subotu,  9. veljače 2019. odigrana je utakmica lige dječaka u Puli protiv ekipe KK Pula 1981. Može se reći da je zbog velike dobne ali i fizičke razlike ishod utakmice bio očekivan. U prvom dijelu utakmice igra je bila najviše usmjerena na igru ispod koša gdje su iskusniji i fizički nadmoćniji domaćini dominirali i lagano dolazili do koševa. U drugom dijelu utakmice naši su se dečki oslobodili straha i uz pomoć kapetana ekipe, Daria, obrambeno parirali ekipi iz Pule. Iz takve igre bilo je lakše doći do koševa i završiti utakmicu i sa ponekim dobrim potezima.

Ipak, bez obzira na rezultat, ovo je bilo dobro iskustvo i dragocjena utakmica za naše dečke koje već sljedeći vikend očekuje prvi nastup u županijskoj ligi U-11.

Čestitke domaćinu na pobjedi, ali i našim dečkima na trudu i hrabrosti. Također, velike zahvale idu i našim roditeljima za neprocjenjivu pomoć i podršku na svim utakmicama.

Zatvori