LIGA PREDKADETA – POBJEDA I PORAZ

KK POREČ : KK ROVINJ 42 : 36

Deković, Nazić 6, Sučić 8, Jurica 3, Bravar, Lučić 10, Matin 15, Miličević

U subotu, 02. veljače 2019. u dvorani Veli Jože odigrana je utakmica predkadeta koja je završila pobjedom naših košarkaša.

U ovu utakmicu naši su košarkaši ušli dosta opušteno što je protivnik i iskoristio te je prvo poluvrijeme rezultiralo vodstvom protivnika. U drugi dio utakmice naši su košarkaši ušli čvršće i sigurnije te su boljom i čvršćom obranom te dobrim skokovima blokirali lagane koševe protivnika te preuzeli vodstvo i na samom kraju ostvarili pobjedu.

Iako je ova utakmica završila pobjedom, još uvijek je vidljiva brzopletost i „nestrpljivost“ u igri u napadu te nesigurnost u dodavanjima i u obrani. Treba se puno više truditi na treninzima, slušati trenera i ne odustajati na utakmicama, jer rezultat „ne pada s neba“ već se postiže trudom, radom i željom za pobjedom!

Čestitke dečkima na pobjedi!

 

KK POREČ : KK STOJA 23 : 110

Nazić 3, Sučić 4, Jurica 5, Bravar, Lučić 5, Matin 4, Miličević 2

U nedjelju, 3. veljače 2019. u dvorani Veli Jože naši su košarkaši odigrali i utakmicu protiv ekipe iz KK Stoja iz Pule. Već pri samom početku utakmice bio je jasan konačni rezultat utakmice. Ekipa iz Stoje je lijepom igrom, spretnošću u vođenju i dodavanjima te kontrama vrlo brzo povećala razliku u rezultatu i na kraju ostvarila pobjedu sa velikom razlikom u rezultatu. Naši košarkaši, iako su po godištu i mlađi od ekipe iz KK Stoje, nisu mogli konkurirati ovakvoj igri.

Upravo nam je ovakva utakmica pokazatelj koliko je još vremena i truda potrebno uložiti da bi dostigli taj nivo. Ništa nije nemoguće, samo treba puno više truda da bi se takav cilj i ostvario.

Zatvori